Impassively Forwarding Evacuation - See The Usa In Your Audie.

Bra med lite hjälp

När det kommer till kläder så tycker jag att det är jätte kul och jag vill gärna ha väldigt mycket kläder, synd att man tröttnar så snabbt och det känns som att man inte har några kläder fast man har garderoben full. Konstigt det där, det går ju liksom inte ihop?! Man har kläder men ändå inget... väldigt konstigt fenomen men ändå så vanligt. Tror dom flesta känner så ibland i alla fall. Andra oftare än andra.

Vissa behöver speciell behandling 

Ja vissa kläder behöver lite speciell behandling som att vissa behöver tvättas i 30 grader och andra behöver kemtvättas, ja det är olika hur mycket som krävs för att få kläderna rena och att dom håller sig fina. 
Så då gäller det  att hitta en bra kemtvätt att lämna in dom till och det finns ju några att välja på,det finns en hel del faktiskt. En som sak vara bra är kemtvättsgruppen som man kan kolla upp och använda sig av när man vill kemtvätta sina kläder.
Det är så skönt när man får det gjort och det blir av, så segt när det aldrig blir av och man inte kan använda sig av dom kläderna som man tycker om.
Hur som helst så är det härligt med kläder och jag vill ständigt ha fler och det är ju kul på sätt och vis med samtidigt lite jobbigt då man aldrig tyck bli mätt på kläder, det är ju lite konstigt att det är så eller hur? Men man får se till att tvätta sina kläder och se till att det blir bra gjort så att man kan använda dom kläder som man har och så slipper man gå och sukta efter massa nytt som man så gärna vill ha. Det är ju så men om man i alla fall har rena kläder så känns det bättre.