Impassively Forwarding Evacuation - See The Usa In Your Audie.

Annorlunda intresseJag vet inte om jag är den enda som verkligen älskar bussar! Jag tycker det är så häftigt att kolla videos på folk som har renoverat bussar till ett hem. Det ser så häftigt ut när det kommer en buss körandes och så öppnar de dörren och så har de ett helt fungerande kök och ett litet sovrum längst bak. Jag tycker det är hur häftigt som helst!

Jag gillar även bussar med kök i. Det är inte lika vanligt i sverige det är mer en grej som finns i usa, att de säljer amt från en buss. Det är ganska smart ändå. Då man kan köra och ställa sig på en plats där det går förbi som mest folk vid en viss tidpunkt och sen förflytta sig runt staden allt eftersom folk har lunch eller slutar jobbet. Jag hade lätt bara kunnat hyra en buss i stockholm här och köra runt med den och sälja muffins eller något sådant. 

Jag har inte mött en annan person som är lika imponerad av bussar som jag är, men det hade varit kul att träffa någon som drömmer samma drömmar som jag. Någon som vill sälja bakelser ut en liten buss. Eller någon som skulle vilja åka roadtrip i en renoverad gammal skolbuss eller något liknande. Jag tror att det hade varit så otroligt roligt att få göra det en dag. Jag får se till att spara ihop pengar så att jag kan förverkliga den drömmen en dag. Kanske behöver lära mig om hur man bygger saker också... För det lär ju inte finnas så många snickare som är speciellt inriktade på att renovera ett kök i en gammal buss. Eller vem vet det kanske finns någon sådan någon stans. Det börjar bli mer modernt att bygga om bussar så, vem vet?